Vad kan vi hjälpa dig med?

Vi erbjuder flera olika typer av tjänster. Några av dessa inkluderar de nedan.

img

Golvslipning

En av de saker som vi kan hjälpa dig med är golvslipning. Vi kan hjälpa dig med slipning av alla typer av parkettgolv och trägolv. Med vår hjälp kan du därför se till att ditt golv kommer att se ut som nytt igen oavsett hur gammalt och slitet det är.

img

Golvläggning

Vi kan även hjälpa dig med alla tänkbara typer av golvläggning. Vi kan lägga flera olika typer av golv åt dig, inklusive lamellparkettgolv, ek-stav parkettgolv, plankgolv, mosaikparkett och laminatgolv. Oavsett vilken typ av golv du vill ha finns vi här för att hjälpa dig.

img

Städning

Vi finns inte enbart här för att hjälpa dig med olika typer av golv, utan vi kan även hjälpa dig med städning. Detta kan röra sig om allt från flyttstädningar till fönsterputs och andra sorters städningar. Med vår hjälp kan du se till att ditt hem blir skinande rent.

img

Rådgivning

Vi finns också här för att ge dig rådgivning när det kommer till ditt golv. Är du till exempel osäker på vilken typ av golv som hade passat bra i ditt hem? Då är detta något vi kan hjälpa dig med eftersom vi har mycket lång erfarenhet av att jobba med golv.